Op zoek naar een erkende schilder of een glas in lood bedrijf in de omgeving Nijmegen, Groesbeek, Berg en Dal, Cuijk, Lent of Malden voor particulieren of bedrijven van nieuw bouw tot monumentaal?

Snabel Schilderwerken & Glas in Lood gevestigd te Groesbeek verzorgt uw vastgoed met inzet van specialisme, vakmanschap, materiaalkennis en expertise op het gebied van binnen- en/of buiten schilderwerk en glas in lood, of het nu gaat om grote of kleine projecten, particulier of bedrijfsmatig. Wij adviseren u graag over de huidige conditie van het schilderwerk, uw kleurkeuze en het onderhoud van het schilderwerk. Ook zijn wij goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op afwerkingsgebied.

Het doel is om uw vastgoed te verzorgen op een eerlijke, kwalitatieve en duurzame wijze.
Voor een passende deskundige partij voor uw project staan wij u graag vrijblijvend te woord om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Uw individuele opdracht bepaalt het persoonlijke advies, rekening houdend met de doelstelling, praktische mogelijkheden en budget.

Schildersbedrijf Nijmegen Gideon Snabel

Snabel Schilderwerken & Glas in Lood is voor particulieren en bedrijven in te huren voor de volgende werkzaamheden op het gebied van onderhoud, restauratie en/of renovatie;